Antena Căutare

Eroul nostru din atentatul de la Londra se teme. Florin Morariu s-a luptat cu teroriştii, iar acum simte că a devenit o ţintă

7 morţi, 48 de răniţi şi sute de oameni salvaţi. Mulţi dintre ei îi mulţumesc acum lui Florin, a fost bariera lor în faţa morţii. Florin Morariu, românul plecat din Iaşi, căruia şi noi i-am strâns mâna.

7 morţi, 48 de răniţi şi sute de oameni salvaţi. Mulţi dintre ei îi mulţumesc acum lui Florin, a fost bariera lor în faţa morţii. Florin Morariu, românul plecat din Iaşi, căruia şi noi i-am strâns mâna.

CITEȘTE ȘI: El este românul-erou de la London Bridge. Florin Morariu, bucătarul care a impresionat întreaga Anglie!

S-a întâlnit cu trimisul special Observator şi a refăcut filmul unei nopţi de groază. Spaima lui e şi mai mare. Se teme pentru viaţa sa şi cere să fie apărat. A aflat că a locuit în cartier cu cel puţin unul dintre asasinii din centrul Londrei.

Morariu, un erou care a luptat împotriva teroriștilor cu ce a avut la îndemână

Un bucătar român, Florin Morariu, care lucrează într-un local din centrul Londrei, a filmat după atacurile teroriste de sâmbătă seara şi a postat fimul pe Facebook, el povestind cum doi terorişti au înjunghiat mai mulţi oameni pe stradă şi cum l-ar fi lovit pe unul dimre ei cu un baschet.

"Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of! I-am dat în cap! I-am dat cu baschetul în cap! I-am dat un baschet de l-am zăpăcit!", a spune Florin Morariu în film.

Bărbatul îi cere unui coleg de la restaurant să îi aducă făcăleţul de sub masă pentru a se duce să lupte cu teroriştii.

Apoi el aleargă pe stradă şi filmează mai multe scene în care se văd oameni răniţi întinşi pe jos cărora li se acordă îngrijiri.

MAE a făcut anunțul pentru toți românii care zboară spre sau dinspre Golf: „Zborurile Qatar Airways sunt operaționale, i... Zi istorică! Muntenegru a devenit oficial cel de-al 29-lea stat membru al NATO! UPDATE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x