Antena Căutare

Pericol uriaș! Un tânăr de 24 de ani moare după ce i-a explodat țigara electronică direct în față.

Un tânăr de 24 de ani, identificat cu numele de William Brown din statul Texas din Statele Unite, a intrat într-un magazin pentru a întreba metoda de utilizare a țigaretei electronice atunci când accidentul a avut loc în orașul Keller.

Durere cruntă! Țigara electonică i-a adus sfârșitul înainte să împlinească 25 de ani! Un tânăr moare în chinuri după ce o țigară electronică i-a explodat direct în față! Adolescentul era fumător ocazional, dar dorea să folosească țigara electronică în spații publice

Accidentul a avut loc în fața unui magazin de țigări electronice din statul Texas, Statele Unite ale Americii. Acesta este cel de-al doilea caz care se întâmplă în această țară în mai puțin de un an.

Un tânăr de 24 de ani, identificat cu numele de William Brown din statul Texas din Statele Unite, a intrat într-un magazin pentru a întreba metoda de utilizare a țigaretei electronice atunci când accidentul a avut loc în orașul Keller.

Conform CNN, certificatul de deces indică faptul că el a murit în urma unui infarct cerebral și de rănile provocate de spărturile dispozitivului care i-au secționat artera carotidă stângă oprindu-se în oasele craniului. Omul a murit pe 29 ianuarie, la două zile după ce dispozitivul a explodat.

Potrivit autorităților, era prima dată când tânărul a folosit țigara electronică și a plecat într-un magazin de lichid pentru rezerve de țigări electonice pentru a cere ajutor fără să cumpere vreun produs. Incidentul a avut loc la doar câteva săptămâni înainte să împlinească 25 de ani.

Managerul companiei Smoke și Vape DZ - magazinul în care s-a produs evenimentul a relatat pentru KTVT că el înuși a chemat o ambulanță după explozie. Între timp, familia victimei a declarat că tânărul a fost într-o comă indusă și că razele X au arătat că o parte a țigaretei electronice a rămas în gât.

Angajații magazinului au povestit că bărbatul s-a târăt cu ultimele forțe afară din magazin și s-a prpbușit la pământ.
Familia îndurerată transmite un mesaj de avertizare pentru toți cei care folosesc astfel de dispozitive.

Amenințare cu bombă la bordul unui avion! Autoritățile, în alertă... O mamă fără suflet și-a lăsat bebelușul de 4 luni să moară de foame și infestat cu larvele din pampersul neschimbat de s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x