Antena Căutare

Flashmob la New York: 3.000 de oameni au participat la un picnic urias

Imagini speciale in New York, acolo unde 3000 de oameni au participat la un picnic urias chiar in centrul metropolei. Imaginati-va o mare de oameni, toti in metrou sau pe strazi, toti imbracati in alb si toti mergand sa manance in aer liber. Dar scenariul a fost cu mult mai elaborat.

“Misterul e pe cale sa fie dezvaluit! Alaturi de sute de navetisti ai metroului din New York, in orele de trafic intens, este o mare de oameni imbracati complet in alb, care se indreapta spre o destinatie necunoscuta. Merg spre strada 72, insa nu stie niciunul cu exactitate unde va avea loc picnicul”, relatau, cu acuratete, jurnalistii CNN.

Cu mese, scaune, decoratiuni, farfurii, lumanari si flori, toate albe, participantii urca in metrou. Stiu ca merg sa ia masa in aer liber, dar nu stiu exact unde. Afla in ultimul moment. Este pentru prima data cand evenimentul care pana acum avea loc numai in Paris a fost extins si la New York, dar si in alte orase din toata lumea.

In total, 20 de orase de pe cinci continente au luat parte la ineditul picnic. Evenimentul nu e sposorizat de nicio companie. Fiecare participant isi aduce singur recuzita si mancarea. Costul total pentru o persoana se ridica la 25 de dolari. Cel putin in New York.

foto: gothamist.com

Turcia vrea sa obtina miliarde de euro din turismul medical... Autoritatile din Rusia interzic reclamele la bauturile alcoolice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x