Antena Căutare

Fostul agent FBI, rapit in Iran: "Sunt la Guantanamo! Stiti unde este?"

Sotia agentului rapit in Iran, Robert Levinson, a prezentat ultimele imagini cu acesta. E imbracat in uniforma detinutilor de la Guantamano si tine in maini cateva foi pe care scrie, printre altfele: "Acesta este rezultatul a 30 de ani de slujire a USA"

Sotia fostului agent FBI Robert Levinson, disparut misterios, acum sase ani, in Iran, a prezentat cateva fotografii cu sotul sau, primite acum doi ani. "Sunt ultimele dovezi ca el ar fi in viata", a spus ea.

In fotografii apare Levinson, imbracat in celebra uniforma portocalie specifica detinutilor de la Guantanamo, nepieptanat si cu o barba uriasa. Tine in maini afise pe care se poate citi: "De ce nu ma puteti ajuta? Nu vreti?" "Sunt aici, in Guantamano, stiti unde este?" sau "Acesta este rezultatul a 30 de munca in serviciul SUA".

"Le-am primit in aprilie 2011 dar, atunci, nu am considerat ca trebuie sa le prezint, pentru ca nu aveam alte detalii. Acum insa, dandu-mi seama ca sunt ultimele imagini primite de mine cu el in viata, am crezut ca e normal sa le arat".

Levinsion, de 65 de ani, retras din FBI acum 10 ani, a disparut pe 9 martie 2007, in insula iraniana Kish, unde investiga, pe cont propriu, contrabanda cu tigari. Pentru ca fusese un membru important FBI, conducerea a anuntat, acum un an, ca ofera un milion de euro pentru localizarea sa.

Antena 1 va prezenta, in curand, in Observatorul Special, materiale de exceptie.

Cel putin 115 de persoane si-au pierdut viata in doua atentate din Pakistan... Portretul Ducesei de Cambridge starneste controverse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x