Antena Căutare

FOTO! Nord-coreenilor li s-a interzis sa poarte manusi la inmormantarea lui Kim Jong-il, desi afara ningea

Cetatenilor Coreei de Nord li s-a impus sa nu poarte manusi sau palarii in timpul inmormantarii liderului Kim Jong-il, conform The Telegraph.

Decizia a fost luata dupa ce fiul fostului lider a ales sa-si conduca tatal pe ultimul drum fara manusi sau ceva pe cap.

Daily NK, un ziar online local din Seul a confirmat informatia despre ceremonia din 28 decembrie.

Conform surselor locale, oficialii le-au spus cetatenilor sa nu poarte manusi sau ceva pentru a-si acoperi capul, in conditiile in care nici fiul si mostenitorul Kim Jong-Un nu-si vor acoperi mainile si capul.

Situatia pare inexplicabila, in conditiile in care, in ziua inmormantarii, afara au fost doar -9 grade, conform serviciului national coreean de meteorologie.

Ziarul mai spune ca oamenilor li s-a spus sa nu poarte sub nici o forma manusi sau palarii, chiar daca afara va ninge. Mai mult, acestia chiar au fost amenintati ca vor fi supervizati de oameniii legii.

Video-urile de la inmormantare vin sa intareasca aceste informatii. Imaginile arata cum nimeni din multime nu poarta manusi sau ceva pe cap, desi afara ninge. In schimb, multi incearca sa-si incalzeasca mainile.

Foto: http://updatednews.ca

Vanzari record de arme in SUA in perioada Craciunului... Arabia Saudita va interzice barbatilor sa vanda lenjerie intima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x