Antena Căutare

FOTO! Soldati americani inghesuiti ca sardinele intr-un avion militar

Imagini senzationale surprinse intr-un avion militar american, in care apar soldati ingramaditi ca sardinele, pregatindu-se sa paraseasca baza din Afganistan.

In fotografii, soldatii sunt surprinsi foarte relaxati, glumind unii cu altii in ciuda situatiei din Afganistan, unde militarii americani mor cu zecile in fiecare luna.

Baza militara Manas este un punct strategic foarte important intr-o tara saraca din Asia centrala. Trupele beneficiaza aici de multe facilitati, printre care sali de forta si internet-cafe.


Retragerea in totalitate a fortelor americane si de coalitie pana la sfarsitul anului 2014 depinde de construirea armatei afgane si a politiei din aceasta tara.

Intr-un sondaj de opinie realizat recent de CBS-New York Times, 69% din respondenti sunt de parere ca SUA ar trebui sa renunte la interventiile din Afganistan, in timp ce 29% au ca se "face un lucru bun" prin continuarea conflictului.

foto: EPA

Vesta reflectorizanta nu te salveaza intotdeauna! Opt muncitori raniti de un taximetrist vitezoman, pe un pod din Marea ... Bulgaria renunta la centrala nucleara de la Belene si face centrala pe gaze, cu Rusia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x