Antena Căutare

Gaddafi acuza tarile occidentale de complot colonialist impotriva Libiei

Liderul libian a acuzat din nou tarile occidentale, in special Franta, intr-un interviu difuzat in aceasta dimineata de postul francez de televiziune LCI, de "complot colonialist" impotriva Libiei.


Intr-un discurs rostit, marti, la televiziunea libiana, Gaddafi a calificat rebelii si liderii opozitiei drept tradatori, potrivit BBC News.

Adresandu-se sustinatorilor sai, el a afirmat din nou ca Al-Qaida manipuleaza rebelii.
Marti seara, liderul libian a mers la un hotel din Tripoli unde a acordat interviuri in exclusivitate pentru televiziuni franceze si turce. El a plecat apoi fara a discuta cu restul presei.

Fortele rebele lupta sa puna capat regimului Gaddafi, aflat la putere de 41 de ani. Peste 1.000 de persoane si-ar fi pierdut viata, iar circa 200.000 au fost nevoite sa se refugieze in urma luptelor.

sursa:Jurnalul

Copil roman mutilat in incendiu, salvat in SUA... Programul care sterge secretele SUA, inventat de romani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x