Antena Căutare

Gest nebunesc al unui copil care a fost deposedat de smartphone de către părinți!

Nu este prima oară când cineva face ceva absurd de dragul unui telefon, dar gestul unui copil din China nu poate clasificat decât ca nebunesc, o manifestare de dependență cronică

Nu este prima oară când cineva face ceva absurd de dragul unui telefon, dar gestul unui copil din China nu poate clasificat decât ca nebunesc, o manifestare de dependență cronică.

Au trecut doar câteva zile de când am aflat că un chinez și-a vândut fiica în vârstă de câteva zile pentru a-și lua un iPhone, iar o doamnă a sărit într-un lac înghețat, riscându-și viața, pentru a recupera telefonul scăpat în apă. Cu toate că acelea sunt doar câteva exemple, cel al unui copil din provincia Suzhou din China s-ar putea să fie cel mai nebunesc.

Dacă dependența de smartphone s-ar măsura în gesturi ce par imposibil de explicat, cu siguranță ar ieși pe primul loc un băiat în vârstă de 11 ani. Episodul a început cu o mustrare din partea tatălui care s-a săturat să-și vadă fiul cu telefonul în mână. În plus, consecințele manifestării de dependență era mult mai grave decât în mod obișnuit pentru că tănărul crea un exemplu prost pentru sora sa de doar 6 ani ce-i călca pe urme.

Află de ce a fost capabil micuțul pentru a-și recupera smartphone-ul!

Primul semn că războiul din Siria s-a sfârșit? DECIZIA ISTORICĂ luată de Vladimir Putin... UPDATE: Raid antiterorism: Schimb de focuri ca-n westernuri la Bruxelles! Patru polițiști au fost răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x