Antena Căutare

Grecia socheaza Europa! Cere Germaniei sa-i plateasca despagubiri de razboi!

Grecia, oaia neagra a Europei, in care toate statele membre au investit sume colosale de bani, in speranta salvarii de la faliment, face niste declaratii de-a dreptul bulversante.

Pentru ca nu reusesc cu niciun chip sa reduca cheltuielile, elenii au iesit la atac si au inceput sa faca calcule. Astfel, ministrul elen al Finantelor a initiat procedura de recalculare a reparatiilor de razboi si a ajuns la concluzia ca cel mai puternic stat din Europa trebuie sa le dea o suma colosala de bani, scrie Bloomberg.

Ministrul adjunct al finantelor Christos Staikouras, citat miercuri de Bloomberg, a subliniat ca aceasta va fi prima data cand Grecia isi rezerva dreptul sa faca un astfel de calcul, raspunzand la o intrebare din partea unui reprezentant al Partidului Independent elen. El a adaugat ca ministerul a inceput deja colectarea de materiale de arhiva, ce vor fi analizate de un grup de experti.

Potrivit Digital Journal, conform calculelor preliminare ale comisiei speciale intocmite de eleni, Germania datoreaza in Atenei in jur de 7,5 miliarde de euro.

"Reparatiile din partea Germaniei constituie o problema juridica complexa, care necesita sa fie analizata si rezolvata la nivel international, in conformitate cu normele dreptului international", a declarat miercuri Staikouras, in cadrul unei reuniuni a parlamentului elen.

Angela Merkel nu se formalizeaza in timpul liber: iese la bere cu colegii!... Cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade pe scara Richter in Iran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x