Antena Căutare

Ideea uimitoare a lui Michael Sheen de a ajuta victimele Furtunii Dennis

Actorul de la Hollywood a lansat un apel de strângere de fonduri pentru a ajuta persoanele din țara sa natală care au fost afectate de furtuna Dennis.

Ideea uimitoare a lui Michael Sheen de a ajuta victimele Furtunii Dennis Galerie
Michael Sheen

Michael Sheen ajută oamenii din țara sa natală, care au fost loviți de furtuna Dennis.

Actorul de la Hollywood a lansat un apel de strângere de fonduri pentru a ajuta persoanele care au fost afectate de vremea groaznică, relatează Wales Online .

Vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de Twitter miercuri seară și speră să strângă fonduri pentru diferite comunități din țară.

Sheen a decis să acționeze după ce a asistat în ultimele zile la scenele „sfâșietoare” din Țara Galilor, spunând că s-a inspirat din faptul că a văzut oameni care lucrează împreună în perioade de nevoie când casele și comunitățile lor erau decimate.

Stabilind o țintă inițială de 10.000 lire sterline, apelul a ridicat peste 3.000 de lire sterline în mai puțin de o oră.

Ideea uimitoare a lui Michael Sheen de a ajuta victimele Furtunii Dennis

Apărând într-un videoclip online, Sheen a spus: „Sunt sigur că ați urmărit imaginile din toată țara cu persoane care au suferit pagube în casele și afacerile lor și comunități care au fost cu adevărat afectate de inundații după furtună Dennis. Am urmărit imaginile care ies din Țara Galilor, în special în sudul Țării Galilor, unde se află orașul meu natal. Am avut un membru al familiei care a trebuit să fie evacuat de acasă duminică dimineață; este devastator. Efectele furtunii Dennis vor continua luni și luni și luni, ani în unele cazuri. Am vrut să fac ceva în acest sens, așa că am amenajat un loc unde poți dona. Există și alte site-uri de strângere de fonduri pentru locuri din toată țara, așa că nu încetați să le oferiți, dar acest lucru va fi în măsură să îi ajute pe cei care altfel ar putea cădea prin fisuri, așa că vă rugăm să dați ce puteți. "

Duminica a văzut furtuna Dennis a lovit părți mari din sudul Țării Galilor, printre care Pontypridd, Aberdulais, Cardiff și Carmarthen.

Locuitorii din multe locații diferite din țară au vorbit săptămâna aceasta despre disperarea lor, în timp ce încep să curețe mizeria lăsată în urma ploii torențiale din weekend.

Sheen, care a crescut în Port Talbot, a spus că vorbește cu "oamenii de pe teren în acest moment, care lucrează non-stop pentru a veni în sprijinul celor afectați de inundații" și a explicat că toate fondurile strânse vor fi deținute central de către Țara Galilor.

Trump l-a numit pe ambasadorul american în Germania în funcţia de director interimar al serviciilor naţionale de informa... Yemen: 19 copii printre civilii ucişi într-un recent atac (Unicef)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x