Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Italia: O infirmiera romanca loveste batranii internati intr-un azil

Scene scandaloase, in care o infirmiera romanca loveste batranii internati intr-un azil, au provocat oroare in Italia. Femeia de 38 de ani si alti colegi de-ai ei au fost filmati in timp ce umileau mai multi pacienti fara aparare. Acum sunt in arest si risca ani grei de inchisoare.

Infirmiera a fost filmata de camera de supraveghere cand. "disciplineaza" o batrana. Infirmiera romanca o trage de par pe sarmana femeie si o tranteste in pat, ca pe o perna. Colegii romancei de 38 de ani isi arata si ei cruzimea. Un infirmier loveste cu furie un pacient pe scaunul cu rotile. Un alt batran, imobilizat la pat, e batut frecvent de cei care ar trebui sa-l ingrijeasca. Inregistrarile socante le-au dat fiori si anchetatorilor.

Romanca si alti 5 colegi au fost incatusati si dusi in arest. Acolo au aflat ca erau urmariti de o jumatate de an de anchetatori, care avea deja multe dovezi impotriva lor.

Luni de investigatii ce au prevazut inregistrari video si audio, au confirmat, din pacate, ipotezele de la care a plecat ancheta. Investigatia a pornit in urma unor plangeri ale rudelor bolnavilor.



Grozaviile din azilul de batrani din Sanremo au starnit consternare in Italia.

Potrivit politiei italiene, nu toti cei 28 de batrani din azil au fost agresati de romanca si de ceilalti acuzati. Doar cei care nu pot merge singuri sau care sunt complet imobilizati la pat. Nu erau doar loviti. Erau privati de mancare sau sedati. Pentru ceilalti angajati ai azilului, totul pare un cosmar.

Cristina Ciobanu si cei 5 colegi risca pedepse aspre, mai ales ca procurorii investigheaza si doua decese care au avut loc anul trecut la azil. Directoarea institutiei e si ea pe lista vinovatilor, acuzata ca ar fi stiut ce fac subalternii ei. Acum, ea e in arest la domiciliu.

VIDEO! SUA: Doi politisti au impuscat mortal un barbat in parcarea unui fast-food... Val de gratieri, la un an de la revolta din Egipt: 3.000 de detinuti, eliberati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x