Antena Căutare

Iran a construit o drona cu tehnologie unica

Presa iraniana a anuntat ca industria de aparare a tarii a inregistrat un mare succes, reusind sa construiasca propriul sau aparat zburator fara pilot.

Iran a construit o drona cu tehnologie unica
| EPA

Conform relatarilor din presa, Iranul a fabricat o drona dotata cu tehnologie moderna, adica a creat un avion silentios si care poate decola pe verticala. Seful echipei de specialisti care a pus la punct noul aparat, Abbas Djam, a declarat ca in lume nu exista ceva similar, relateaza pe pagina sa de internet, cotidianul rus RBK Daily.

Primele teste ale noului avion fara pilot s-au desfasurat la 3 noiembrie, in prezenta conducerii superioare a tarii. O demonstratie publica este inclusa in programului de festivitati dedicate implinirii a 34 de ani de la Revolutia islamica, manifestatii care se vor derula timp de 10 zile, in perioada 31 decembrie 2012 - 9 ianuarie 2013.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Sondaj: cine ar trebui sa fie viitorul presedinte al SUA in viziunea restului lumii... Capital Economics: Asia ar putea fi epicentrul urmatoarei crize financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x