Antena Căutare

Lumea presei este în șoc! Un celebru jurnalist a murit, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit și a luat foc

Lumea presei este în șoc, după moartea violentă a jurnalistului brazilian Ricardo Boechat. Elicopterul în care acesta se afla s-a prăbușit peste un camion aflat în mișcare și a luat foc. Tragedia a avut loc pe o șosea din Sao Paolo.

Lumea presei este în șoc! Un celebru jurnalist a murit, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit și a luat foc
jurnalist, elicopter, ricardo boechat

Lumea presei este în șoc, după moartea violentă a jurnalistului brazilian Ricardo Boechat. Elicopterul în care acesta se afla s-a prăbușit peste un camion aflat în mișcare și a luat foc. Tragedia a avut loc pe o șosea din Sao Paolo.

Ricardo Boechat, un jurnalist renumit în Brazilia, a avut parte de o moarte tragică. Elicopterul în care se afla s-a prăbușit pe o șosea din Sao Paolo, lovind un camion ce cricula regulamentar.

În urma accidentului, doi oameni și-au pierdut viața și un al treilea a fost grav rănit. Jurnalistul Ricardo Boechat și pilotul elicopterului au murit pe loc, echipajele de prim-ajutor reușind să-l salveze doar pe șoferul camionului.

Ricardo Boechat a fost numit „Jurnalistul Anului” de trei ori în Brazilia. Cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului, jurnalistul avusese o intervenție la un post de radio, unde a vorbit despre tragediile ce au avut loc în Brazilia de la începutul anului. Ricardo Boechat a amintit despre ruperea barajului ce a luat 325 de vieți și incendiul de la baza de copii a echipei de fotbal Flamengo, soldat cu 10 morți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cutremurător! Un copil a înviat cu o oră înainte de a fi înmormântat! Cuvintele spuse i-au înspăimântat pe cei adunați l... 17 persoane au murit în urma unui incendiu! Zeci de pompieri au sosit la fața locului pentru a stinge focul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x