Căutare Live

Locul unde găsești mașini de lux abandonate! Oricine le poate lua, trebuie doar să ajungi aici!

Străzile sunt pline de mașini de lux abandonate de proprietari! Motivul este cât se poate de simplu...

Situația din acest oraș este șocantă

Au o problemă serioasă și unică în lume. Cine ar fi crezut că așa ceva este posibil?

Străzile sunt pline de mașini de lux abandonate de proprietari! Motivul este cât se poate de simplu. În Emiratele Arabe Unite sunt legi stricte în privința datoriilor.

Dacă nu poți să plătești ratele sau amenzile indiferent de motiv, ajungi în fața autorităților și riști chiar închisoarea. Nu există termenul de faliment în Emirate! Așa că cei cu probleme financiare preferă să renunțe la tot și să dispară înainte să ajungă în fața judecății extrem de dure.

Mașinile de lux sunt lăsate pe stradă, în voia sorții

Problema cu mașinile abandonate, deși pare absurdă în alte locuri de pe planetă, este una extrem de serioasă în Dubai. Sunt mii de plângeri din partea localnicilor care s-au săturat de locuri de parcare ocupate de mașini luni bune până când acestea sunt ridicate.

Un banc pentru fiecare zodie! Ia vezi, ți se potrivește?

Masinile abandonate sunt recunoscute imediat. Sunt pline de praf, au anumite parti lipsa si de multe ori au mesaje considerate “neploliticoase” de comunitatea araba pe ele, potrivit rnl.ro.

În 2011, apogeul mașinilor abandonate a fost atins de un Ferrari în valoare de 1 milion de euro. Acesta a fost închiriat de un cetățean britanic timp de mai multe luni în care a acumulat sute de amenzi. Acesta nu și-a permis să le plătească și a decis că e timpul să se facă nevăzut.

Primeşti casă, masă şi o fermă GRATUIT. Ce trebuie să facă doritorii... China s-a zguduit! Cutremur de 5,4 grade înregistrat în provincia Sichuan...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x