Antena Căutare

Lovitură de stat în Turcia? Presa occidentală anunță: „Armata a preluat controlul țării!”

Prim-ministrul turc a denunțat vineri seară o "tentativă ilegală" a unui grup din cadrul armatei, la scurt timp după închiderea parțială în direcția Asia-Europa a podului de pe Bosfor la Istanbul

Prim-ministrul turc a denunțat vineri seară o "tentativă ilegală" a unui grup din cadrul armatei, la scurt timp după închiderea parțială în direcția Asia-Europa a podului de pe Bosfor la Istanbul.

"Este corect că a existat o tentativă", a declarat Yildirim pentru postul NTV.

Premierul turc nu a oferit alte detalii, dar a subliniat că Turcia nu va permite vreo "iniţiativă care să întrerupă democraţia".

Anterior, avioane militare survolau capitala Ankara.

Presa turcă scrie că ambulanţe au fost văzute în faţa cartierului general militar turc, în vreme ce Sky News a difuzat informații conform cărora LOVITURA DE STAT A REUȘIT, iar armata a preluat controlul țării.

Informațiile din Bosfor nu se opresc aici, iar unele site-uri anunță că aeroportul Ataturk a fost închis, la fel ca și emisia televiziunii naționale turce.

Focuri de armă în Turcia. Două poduri au fost închise și avioane și elicoptere survolează Istanbul și Ankara... Puci eșuat în Turcia. 265 de morți, o noapte albă și revenirea la putere a lui Erdogan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x