MAE: Un al doilea roman a murit in inundatiile din Italia

Un al doilea roman a fost identificat printre victimele inundatiilor din Italia, potrivit autoritatilor locale italiene care au informat, vineri, Consulatul General al Romaniei la Torino.

"Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunta cu regret ca autoritatile locale italiene au informat Consulatul General al Romaniei la Torino ca printre victimele inundatiilor care au avut loc in regiunea Liguria a fost identificat si un al doilea cetatean roman"


Potrivit sursei citate, misiunea diplomatica a Romaniei va acorda asistenta consulara necesara familiilor romane afectate.

Joi a fost confirmat decesul unui alt roman, in urma inundatiilor care au avut loc in regiunea Liguria, autoritatile locale italiene informand in acest sens Consulatul General al Romaniei la Torino.

Bilantul intemperiilor din nordul Italiei este de sapte morti si sapte disparuti.

Inundatii si alunecari de teren s-au produs in ultimele zile in regiunile Liguria si Toscana (nordul Italiei), provocand pagube materiale foarte mari si inchiderea unor autostrazi si tuneluri rutiere.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri