Antena Căutare

Mama unui băiat bătut de colegi e disperată: „Mi-a spus că se va sinucide pentru că nu se vor opri. E în spital, în stare gravă!”

Mama unui băiat de 13 ani este disperată după ce fiul ei a ajuns pe patul de spital după ce a fost lovit de mai mulți colegi din școală.

Mama unui băiat de 13 ani este disperată după ce fiul ei a ajuns pe patul de spital după ce a fost lovit de mai mulți colegi din școală, starea acestuia fiind destul de gravă.

Danial Elliott a ajuns, în stare gravă, la o clinică după ce a fost victima unei agresiuni. Mai mulți colegi de-ai săi l-au așteptat la ieșirea din școală și l-au lovit fără milă. Episodul nu este singular după spusele mamei băiatului, care a dezvăluit tot în presa din Marea Britanie: „Norocul lui e că am venit să-l iau de la cursuri chiar atunci când era lovit. Când m-au văzut, agresorii au fugit, iar eu l-am dus direct la spital. Mi-a spus pe drum că se va sinucide pentru că ei nu se vor opri”, a spus femeia deznădăjduită.

Fenomenul alarmant! 200 de balene, găsite moarte în ultimele șapte zile! Explicația dată de oamenii de știință... Circulația trenurilor afectată de vremea rea! Mai multe șine ferate au luat foc ca o torță creând panică în rândul călăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x