Melania Trump, implicată într-un scandal de proporții. A fost înregistrată când își jignea soțul, pe Donald Trump, și pe fiica acestuia

Melania Trump a fost înregistrată când își jignea soțul, pe Donald Trump, și pe fiica acestuia, Ivanka. Prima Doamnă a Statelor Unite ar fi făcut declarații jignitoare la adresa familiei președintelui SUA. Melania Trump a răspuns public acuzațiilor.

Melania Trump, implicată într-un scandal de proporții

Hepta

Prima Doamnă Melania Trump a vorbit la Convenţia Naţională Republicană (RNC) pe fondul unui scandal provocat de dezvăluiri potrivit cărora a făcut declaraţii jignitoare despre copiii adulţi ai soţului său şi despre preşedintele american Donald Trump, relatează The Guardian, citat de News.ro.

O fostă prietenă și consilieră a Melaniei Trump susține că a înregistrat-o și va face publice declarațiile

Cotidianul britanic scrie că o fostă prietenă şi consilieră a Melaniei Trump, Stephanie Winston Wolkoff, ”a înregistrat-o pe Prima Doamnă” şi intenţionează să publice aceste declaraţii într-o carte, a dezvăluit luni jurnalistul Yashar Ali.

Melania Trump a făcut ”comentarii dure despre Ivanka Trump, fiica mai mare a preşedintelui, o consilieră de rang înalt a acestuia”, dezvăluie Ali.

Cartea ”Melania & Me” a lui Stephanie Winston Wolkoff urmează să fie publicată la 1 septembrie.

Americanii încă mai discută despre înregistrări ale sorei mai mari a lui Donald Trump Maryanne Trump Barry, publicate de cotidianul american The Washington Post (WP), în care acesta îlcataloghează pe preşedinte drept ”crud”, îi critică caracterul şi comportamentul.

Aceste înregitrări audio au fost realizate pe ascuns, dar legal, de către nepoata preşedintelui Mary L Trump, care a publicat un bestseller în iulie, ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”.

Editura Simon & Schuster a publicat cartea lui Mary Trump, dar şi o carte a fostului consilier în domeniul securităţii naţionale al lui Trump John Bolton şi urmează să publice ”Melania & Me” a lui Stephanie Winston Wolkoff.

Editura anunţă, într-un material publicitar, că Wolkoff, o veche prietenă a Melaniei Trump, ”a fost recrutată să ajute la organizarea celei de-a 58-a ceremonii de învestire şi să devină consiliera de încredere a Primei Doamne”.

”Apoi totul a căzut după ce a fost scoasă ţap ispăşitor în nereguli financiare la învestire. Melania ar fi putut să-şi ajute prietena nevinovată şi confidenta, însă şi-a susţinut soţul, în pofida faptului că ştia foarte bine cine este de vină. Trădarea aproape că a distrus-o pe Wolkoff”, scrie editura.

Strângerea de fonduri în vederea organizării ceremoniei de învestire a lui Trump a fost anchetată de procurori speciali şi autorităţile din New York, New Jersey şi Districtul Columbia, care au acuzat că aceste fonduri au fost folosite pentru a îmbogăţi membri ai familiei Trump.

Casa Albă nu a comentat dezvăluirile cu privire la cartea lui Wolkoff.

Ultimele știri