Antena Căutare

Miliardarul Mihail Prohorov va candida la presedintia Rusiei

Miliardarul rus, Mikhail Prokhorov, a anuntat, luni, ca va candida impotriva primului ministru, Vladimir Putin, in cadrul alegerilor prezidentiale din luna martie, informeaza Ria Novosti.

Pentru a putea candida la presedintie, Prokhorov are doua optiuni, fie obtine nominalizarea de candidat din partea unuia dintre cele sapte partide politice din Rusia, fie strange doua milioane de semnaturi de sustinere pentru candidatura sa, aceasta din urma varianta pare a fi preferata de miliardar.


Saptamana trecuta, Prokhorov scria pe blogul personal ca Vladimir Putin este singura optiune viabila pentru presedintia Rusiei.

Miliardarul a declarat ca isi va face publica agenda politica dupa ce va deveni in mod oficial un candidat pentru alegerile prezidentiale. Prokhorov a anuntat, de asemenea, ca ia in considerarea colaborarea cu fostul ministru al finantelor din Rusia, pentru formarea unui nou partid politic.

Mikhail Prokhorov este proprietarul echipei de baschet din Statele Unite New Jersey Nets si se numara printre cei mai bogati oameni de afaceri din Rusia. El a facut avere din industria metalelor pretioase si este actualul presedinte al Polyus Gold, cel mai mare producator de aur din Rusia.

sursa: Antena3

foto:abcnews.go.com

Scrisoare-capcana dezamorsata de genisti la ambasada Greciei din Paris... Traian Basescu, catre romanii din Turcia: Realitatea din Romania este diferita de cea prezentata de presa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x