Antena Căutare

Ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski: "Transnistria nu poate fi decat independenta"

Pretinsul ministru de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, sustine ca obiectivul primordial al administratiei transnistrene este consolidarea independentei regiunii. Declaratia Ninei Stanski vine la doar cateva zile dupa ce ambasadorul cu misiuni speciale al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova, Serghei Gubarev, a spus ca Rusia ar putea recunoaste dreptul la autodeterminare al Transnistriei, in anumite conditii.

“Rezultatatele referendumului din 2006 (cand locuitorii regiunii separatiste au optat pentru independenta) au trasat clar cursul politicii noastre. Anume acest curs trebuie sa fie fundamentat si in noua conceptie privind politica externa a Transnistriei. De asemenea, trebuie sa ne integram si in spatiul euro-asiatic, idée conturata de seful statului nostru, Evgeni Sevciuk”, a declarat Nina Stanski, intr-un interviu pentru publicatia Komsomolskaia Pravda.

Citeste AICI continuarea articolului!

Ministru german al educatiei, Annette Schavan, suspectat de plagiat... Iranul are un plan diabolic: deversarea de petrol in Stramtoarea Ormuz!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x