Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

Momentul prăbușirii avionului din Pakistan, suprins de o cameră de supraveghere. Mărturisirile dramatice ale unui supraviețuitor: ”Auzeam țipete din toate direcțiile!” Cel puțin 90 de oameni au murit

Momentul prăbușirii avionului din Pakistan, în care au murit peste 90 de persoane, a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

Momentul prăbușirii avionului din Pakistan, suprins de o cameră de supraveghere. Mărturisirile dramatice ale unui supraviețuitor: ”Auzeam țipete din toate direcțiile!” Cel puțin 90 de oameni au murit

Potrivit Daily Mail, în imaginile făcute publice se poate vedea perfect cum avionul, la bordul căruia se aflau 107 persoane, pierde altitudine, iar apoi se prăbușește pe casele unor oameni, după care o bilă de foc se înalță la cer, fiind urmată de un fum negru, dens.

Potrivit ultimului dialog dintre pilot şi turnul de control, avionul ar fi ratat prima încercare de aterizare, apoi a pierdut ambele motoare.

Un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit, într-o zonă rezidențială! Ce a spus pilotul înainte de tragedie! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

După puțin timp, aeronava Airbus 320, în uz de 15 ani, s-a prăbuşit într-un cartier de locuinţe şi a avariat mai multe construcții.

Potrivit bilanțului provizoriu, ar fi cel puţin 97 de victime, dar nu toate trupurile au fost recuperate. În plus, anchetatorii nu ştiu câţi oameni locuiau în casele distruse.

Supraviețuitor al accidentului, mărturisiri sfâșietoare: ”Auzeam țipete din toate direcțiile!”

Două persoane au reușit, în mod miraculos, să supraviețuiască. Una dintre ele este Muhammad Zubair, care stătea în partea din față a avionului.

Acesta a povestit că avionul a fost aproape să aterizeze. A atins pista, dar s-a ridicat imediat de la sol. ”După zece minute, pilotul a anunțat pasagerii că va face o nouă încercare”, a spus Zubair, potrivit Geo News.

Primele imagini de la locul tragediei. Un avion s-a prăbușit în zona localității Șiria. Câte persoane erau la bord

”Auzeam țipete din toate direcțiile. Erau copii și adulți. Mi-am desfăcut centura și am văzut lumină. Am mers în acea direcție. A trebuit să sar de la aproape trei metri”, a mai spus Zubair.

De asemenea, și Zafar Masood, patronul unei bănci, a supraviețuit accidentului aviatic.
El a suferit doar câteva fracturi și a fost fotografiat zâmbind pe targă. ”Vă mulțumesc. Dumnezeu a avut milă”, a spus acesta de pe patul spitalului.

Ba mai mult, și un bebeluș care a fost scos în viață dintre dărâmăturile imobilelor peste care s-a prăbușit avionul.

Recomandari