Antena Căutare

Momentul șocant în care o clădire cu patru etaje S-A PRĂBUȘIT, din cauza PLOILOR TORENȚIALE! Imaginile au făcut înconjurul lumii

Ploile torențiale care au căzut în ultimele zile au făcut ravagii în mai multe zone ale lumii, iar o clădire cu patru etaje s-a prăbușit. 

Ploile torențiale care au căzut în ultimele zile au făcut ravagii în mai multe zone ale lumii, iar o clădire cu patru etaje s-a prăbușit.

O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit marţi într-un cartier rezidenţial din centrul Istanbulului din cauza unei ploi torenţiale care a durat câteva ore şi a distrus fundaţia clădirii, informează postul Asia News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Situată în districtul Sutluce, din cartierul Beyoglu, clădirea a rămas suspendată în urma averselor căzute pe timpul nopţii ce au pătruns în fundaţie.

Din clădire nu au mai rămas decât câteva bucăţi de moloz şi un nor de praf, după cum se poate vedea în imaginile care au făcut înconjurul lumii.

Din fericire, însă, nimeni n-a fost rănit.

Imaginile șocante, ce au făcut înconjurul internetului! Tornadă uriașă, surprinsă în largul Mării Negre! Turiștii aflați... Caz CUTREMURĂTOR! Au murit 11 nou-născuți, iar alți 20 au probleme pulmonare, după ce mamele lor au fost supuse unui stu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x