Antena Căutare

Motivul pentru care Volodimir Zelenski și-a concediat doi oficiali din serviciile de securitate. De ce i-a numit „trădători”

Volodimir Zelenski a apelat la un gest neașteptat în plin război cu Vladimir Putin. Iată care este motivul pentru care președintele Ucrainei și-a concediat doi oficiali din serviciile de securtitate.

Colja cu Volodimir Zelenski Galerie
Volodimir Zelenski a apelat la un gest neașteptat în plin război cu Vladimir Putin | gettyimages.com

Volodimir Zelenski a întâmpinat noi probleme în războiul cu Rusia. Se pare că președintele Ucrainei a luat o decizie neașteptată cu privire la doi oficiali din serviciile de securitate, pe care îi numește „trădători”.

Liderul ucrainean a declarat, joi seară, că șeful serviciului intern de securitate Andrei Naumov şi şeful serviciului de securitate din Herson, Srghei Krivoruhko, vor fi demiși din funcțiile pe care le aud dintr-un motiv întemeiat.

Care este motivul pentru care Volodimir Zelenski a luat o astfel de decizie

Volodimir Zelenski a anunțat în fața tuturor faptul că îi consideră pe Andrei Naumov și Srghei Krivoruhko trădători, pentru că au înșelat țara, fiind de partea lui Vladimir Putin.

"Astăzi s-a luat o altă decizie în privinţa anti-eroilor. Nu am timp să mă ocup de toţi trădătorii, dar toţi vor fi pedepsiţi treptat. Cei care încalcă jurământul militar de credinţă faţă de poporul ucrainean... vor fi inevitabil lipsiţi de grade militare înalte. Generalii la întâmplare nu au ce căuta lângă noi", a declarat președintele Ucrainei, conform news.ro.

Citește și: Zelenski spune că războiul dintre Rusia și Ucraina, ar putea ajunge la un final. „Putem spune că semnalele sunt pozitive

Mai mult decât atât, liderul ucrainean a vorbit despre armata rusiei pe care a comparat-o cu forțele răului: „Invadatorii au încercat să pătrundă şi să pună piciorul în casa noastră din diferite direcţii – de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, atât de multă sete de distrugere încât ne aminteşte nu de oameni, ci de ceva de altă lume. Monştri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime. Himere ale infernului”

Ce a cerut Volodimir Zelenski întregii lumi la o lună de când armata rusă a invadat Ucraina

Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj prin care le cere tuturor să protesteze la o lună de când a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina. Iată cum arată anunțul liderului ucrainean.

„Războiul Rusiei nu este doar războiul împotriva Ucrainei. Are un înţeles mult mai larg. Rusia a început războiul împotriva libertăţii. Acesta este doar începutul pentru Rusia. Rusia încearcă să înfrângă libertatea tuturor oamenilor din Europa. Tuturor oamenilor din lume. A încercat arate că doar forţa brută şi crudă contează. Lumea trebuie să oprească Rusia. Lumea trebuie să oprească războiul.

Citește și: Oligarhii ruși s-au întors împotriva lui Vladimir Putin. Mișcarea făcută de Roman Abramovici a fost anunțată de Volodimir Zelenski

Deja o lună. Atât de mult. Mi se frânge inima, sunt frânte inimile tuturor ucrainenilor şi ale tuturor oamenilor liberi de pe planetă. Ieşiţi în pieţe, pe străzi. Faceţi-vă văzuţi şi auziţi. Spuneţi că oamenii contează, libertatea contează, oamenii contează, pacea contează. Ucraina contează”, a fost mesajul lui Volodimir Zelenski pentru întreaga planetă, conform sursei citate mai sus.

Preţurile petrolului au scăzut marţi cu circa 2 dolari pe baril. Ce s-a întâmplat la ultimele negocierile dintre Rusia ş... Hackerii ruși au încercat să intre în computerele NATO. Ce arată un raport Google și cine e gruparea care concurează cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x