Antena Căutare

New York, cea mai atractiva piata imobiliara

Dupa o pauza de patru ani, New York a devenit cel mai popular oras printre cei care investesc in active imobiliare, detronand Londra din pozitia de lider, informeaza Bloomberg, citand un studiu al companiei Cushman&Wakefield.


In opinia analistilor, cumparatorii sunt atrasi de orase precum Londra si New York pentru ca vor sa se concentreze pe tot „ce este mai bun si mai mare". Expertii afirma ca acest trend se va mentine inca o jumatate de an, cel putin.

In clasamentul pietelor imobiliare cu cea mai mare ascensiune in sfera imobiliarelor au intrat, de asemenea, Chicago, Boston si Frankfurt. Pe fondul temerilor investitorilor privind problemele din zona euro si care genereaza instabilitate pe pietele financiare, intreprinzatorii cauta active mai sigure. Anterior, cabinetul Knight Frank a anuntat ca pretul locuintelor clasa lux, in segmentul de pana la 6 milioane de dolari, a crescut la Londra cu 11,4%.

Citeste si Financiarul

Foto: EPA/Intact Images

Danemarca: prima tara din lume care impune o taxa impotriva grasimilor... VIDEO! Printul Charles promoveaza turismul romanesc in Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x