Căutare Live

Imagini dramatice! O bucată dintr-un sat, înghițită de mare! Opt case au fost distruse! Momentul a fost filmat! VIDEO

O alunecare de teren puternică a fost filmată, în Norvegia. În imagini se vede cum o bucată dintr-un sat a fost înghițită de mare, opt case ajungând distruse.

Imagini dramatice! O bucată dintr-un sat, înghițită de mare! Opt case au fost distruse! Momentul a fost filmat! VIDEO

Scenele dramatice au fost filmate miercuri, în nordul Norvegiei, unde țara are deschidere la Marea Barents.

O bucată de teren de aproximativ 600 de metri s-a scufundat mai bine de 150 de metri în mare.

Deși opt case au fost distruse, nu au fost înregistrate victime. În zonă se află case de vacanţă, iar în momentul alunecării de teren, multe dintre acestea erau goale.

Poliţia a declanşat o operaţiune de salvare după ce a primit o alertă. Operaţiunea s-a derulat prin aer,pentru că terenul a fost instabil ore în şir în regiune.

Fenomen spectaculos, pe cer! Cine va putea admira „Luna-căpșună”, cu ochiul liber - FOTO... Purtarea măştii va fi obligatorie în tranportul în comun din Anglia de la 15 iunie...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri