Antena Căutare

O femeie a zburat 9 ore alaturi de cadavrul iubitului, inecat cu mancare din avion

O femeie a stat 9 ore in avion langa cadavrul prietenului ei care se inecase cu mancarea din avion, conform cotidianului britanic Daily Mail.

Vanessa Preechakul si Robert Rippingale se aflau intr-o cursa de 11 ore de la Singapore la Auckland cand s-a intamplat tragedia.

Barbatul in varsta de 31 de ani voia s-o duca pe femeie in tara sa natala, Noua Zeelanda, pentru a-i cunoaste parintii.

Dupa o ora si jumatate de zbor cu o aeronava Jetstar, o companie subsidiara a lui Qantas, echipajul a inceput sa serveasca cina. Barbatul a ales o friptura de vaca pe care a inceput sa o manance in timp ce se uita la un film.

Femeia a povestit cum l-a vazut pe acesta tremurand, dar prima data nu si-a dat seama ca ceva este in neregula. "Credeam ca rade foarte tare", a spus aceasta. "Apoi m-am uitat la el si am vazut cum isi dadea ochii peste cap si nu putea sa vorbeasca. Buzelele lui incepusera sa se invineteasca", a mai povestit femeia.

O doctorita si doua asistente care se aflau in avion au incercat sa-l salveze pe barbat cand au auzit tipetele Vanessei, dar din pacate a fost prea tarziu.

Cei doi se intalnisera in Singapore, unde locuiau de mai bine de 3 ani, conform New Zealand Herald. Acestia mergeau in Noua Zeelanda pentru a sarbatori aniversarea de 50 de ani de casnicie a parintilor barbatului.

"Era asa de bucuros de excursie incat am ajuns la aeroport cu 6 ore mai devreme", a mai spus femeia.

Foto: en.wikipedia.org

Locuitorii unui cartier din Cordoba strang semnaturi impotriva stabilirii romanilor in zona... Un cercetator roman a murit intr-o explozie la un laborator din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x