Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

„Iau hidroxiclorochină de 19 ani. Meritați să aflați adevărul despre ce efect are în relație cu COVID-19”

O femeie din Statele Unite ale Americii, care a luat, timp de 19 ani, hidroxilocrochină – medicamentul despre care președintele american Donald Trump a spus că previne infecția cu noul coronavirus, a spus că a fost diagnosticată cu COVID-19, în ciuda tratamentului ei.

„Iau hidroxiclorochină de 19 ani. Meritați să aflați adevărul despre ce efect are în relație cu COVID-19”

profimediaimages.ro

Femeia, care a dorit să își păstreze anonimatul, din Wisconsin, a luat hidroxiclorochină timp de 19 ani, ca tratament pentru boala lupus.

„În ciuda faptului că mă tratez, de 19 ani, cu hidroxiclorochină, am fost diagnosticată cu COVID-19! Am ieșit din casă doar la cumpărături. Am crezut că sunt în siguranță, după ce l-am auzit pe președintele Trump vorbind despre acest medicament”, a spus ea.

„Meritați să știți adevărul. Mă înfurie faptul că Trump a spus că acest medicament previne îmbolnăvirea de COVID-19! Nu este adevărat”, a mai spus ea.

Specialiștii din China, veste bombă despre „medicamentul miraculos” în lupta cu noul coronavirus! Cum poate înrăutăți totul! „Din păcate, acesta e adevărul!”

În ciuda tratamentului cu hidrociclorochină, pe care îl face de aporape două decenii, și în ciuda măsurilor de preauție pe care și le-a luat, la jumătatea lunii aprilie, femeia a început să tușească și să facă febră.

Totul despre hidroxiclorochină, substanța pe care Donald Trump o ia împotriva Covid-19. Medic român: "Are reacții adverse grave"

Ulterior, starea ei de sănătate s-a înrăutățit. A ajuns să respire cu mare dificultate. Apoi, a fost diagnosticată cu COVID-19.

Hidroxiclorochina a fost inițial dedicată tratării bolnavilor de malarie, dar în prezent, este folosită pentru a trata boli ca artrita și lupusul. Deocamdată, nu există dovezi ale teoriei că acest medicament ar putea preveni îmbolnăvirea de COVID-19.

Recomandari