Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

O fetiță de zece ani s-a sinucis după ce a fost batjocorită de colegii de la școală! Fata, găsită moartă de sora ei mai mică: ”Suntem șocați!”

O fetiță în vârstă de doar zece ani s-a sinucis, după ce n-ar mai fi suportat criticile colegilor de la școală. 

O fetiță în vârstă de doar zece ani s-a sinucis, după ce n-ar mai fi suportat criticile colegilor de la școală.

Allison Wendel, o fetiță de zece ani, din California, Statele Unite ale Americii, a fost găsită moartă în casă, de sora ei mai mică, de doar nouă ani.

Totul s-a petrecut duminica trecută, iar un ofițer al Departamentului de Poliție Santa Ana a declarat că fetița s-ar fi sinucis.

Citește și: „Mamă, tată, vă iubesc foarte mult!” Cuvintele rostite de un român, care intră violent cu mașina într-un tir, în timp ce transmite pe Facebook!

”Am auzit zvonurile cum că ar fi fost intimidată și batjocorită la școală, evident, trebuie să investigăm asta. În acest moment, nu știm ce s-a întâmplat”, a spus acesta.

De asemenea, elevii de la Hazard Elementary School au spus că fetița era agresată din cauză unor postări de pe internet.

Allison era descrisă ca fiind ”o fetiță frumoasă, plină de fericire și care mereu zâmbea”, astfel că moartea ei a fost un eveniment șocant pentru toți cei care o cunoșteau.

Citește și: Olivian s-a sinucis la 23 de zile după ce iubita lui a murit! Ce a scris în biletul de adio tânărul care și-a plănuit în detaliu moartea

Oficialii districtului școlar Garden Grove, au declarat că ”sunt profund întristați de întâmplare și se angajează să se asigure că toți elevii pot găsi un loc sigur în care să fie sprijiniți emoțional.“

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro