Antena Căutare

O învățătoare a fost dată afară pe viață din școală pentru că era agresivă cu elevii: „i-a călcat intenționat pe picioare și i-a lovit cu ușa mașinii”

Unei învățătoare violente i s-a interzis p viață să mai predea în școli după ce o anchetă a arătat că aceasta a fost în nenumărate rânduri agresivă cu elevii. 

Karen Owen, în vârstă de 57 de ani, a fost acuzată de cruzime ață de elevii în vârstă de șapte ani, pe care îi avea la clasă. Aceasta a țipat la ei, i-a călcat intenționat pe picoare și i-a lovit cu ușa mașinii.

Femeia preda la o școală din Kings Lynn, Norfolk, iar în urmaunor plângeri ale părinților elevilor agresați, autoritățile au început o anchetă în care aceasta a fost acuzată pentru comportament agresiv față de minori, potrivit Mirror.

Citește și: „Profesoara nebună”, care terorizează orașul Târgoviște: „A încercat să omoare un copil în cărucior sub ochii mei!!!”

Karen Owen a lovit cu piciorul un elev spunând că „din greșeală” și deseori se apropia de ei și le țipa în față, traumatizând copiii. Aceasta a lovit un elev intenționat în timp ce își închidea ușa de la mașină, declarând la audieri: „Nu am făcut acest lucru în mod deliberat și nu mi-am dat seama că fac asta până când un asistent didactic nu mi-a spus că fac acest lucru. I-am cerut copilului să se verifice, dar el a spus că este bine”.

Citește și: VIDEO. Imagini SCANDALOASE. Profesoară filmată în timp ce BATJOCOREȘTE elevii!

O audiere de conduită incorectă a condus că ea a afișat „comportamente asociate cu violența împotriva a mai mult de un elev extrem de vulnerabil”. Owen a fost responsabilă de o unitate specială la școală care se ocupă de elevi cu nevoi comportamentale și emoționale complexe.

Citește și: O eleva de 11 ani a fost legata de profesoara

Un martor a spus Agenției de Reglementare a Predării a povestit cum Owen a stat în mod deliberat pe piciorul unui băiat, pentru că nu înceta să urle. Ulterior, ea a mărturisit colegei: „Ieri am făcut o prostie și mi-aș fi putut pierde locul de muncă. El urla și am fost stresată.” În fața autorităților, Owen a negat că a star pe piciorul băiatului, insistând că este doar „un accident”.

Germania îşi consolidează arsenalul măsurilor împotriva extremei drepte în vederea reglementării vânzării de armament şi... Prinţul Harry şi Meghan Markle au în vedere stabilirea unei reşedinţe în SUA, Canada sau Africa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x