Antena Căutare

Obama - Romney, prima confruntare in lupta pentru Casa Alba. Dezbaterea va fi urmarita de peste 50 de milioane de telespectatori

Presedintele american, Barack Obama, il va infrunta, miercuri seara, pe adversarul sau republican, Mitt Romney, in prima din cele trei dezbateri prezidentiale. Potrivit ultimelor sondaje, Barack Obama ar primi 50% din intentiile de vot daca alegerile ar avea loc acum, in timp ce Mitt Romney ar primi doar 44 de procente din voturi, anunta CNN.

Pentru Mitt Romney, intalnirea difuzata de toate marile posturi americane de televiziune ii ofera o tribuna exceptionala pentru a rasturna tendinta, la mai putin de cinci saptamani de scrutinul de la 6 noiembrie, potrivit AFP. Starea economiei si ocuparea fortei de munca vor ocupa cea mai mare parte a intalnirii cu o durata de 90 minute, cu incepere de la ora locala 19:00 (joi, 04:00 ora Romaniei). Peste 50 de milioane de telespectatori vor urmari lupta dintre cei doi candidati.

"Nu ne putem permite patru ani suplimentari cum au fost cei patru ani care au trecut" este formula de baza pentru Mitt Romney, reafirmata raspicat luni cu ocazia ultimului discurs inainte de a se inchide intr-un hotel din Denver pentru a se pregati in vederea duelului.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Taiwanul, a 37-a "tara" care nu mai are nevoie de vize de SUA... Moneda nationala a Iranului s-a depreciat intr-o singura zi cu 17%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x