Antena Căutare

Nu, nu este un scenariu de film! Rudele unui turist mort pe o plajă din Egipt au rămas ÎNMĂRMURITE! Rezultatul autopsiei, HALUCINANT!

Un turist britanic a murit pe o plajă din Egipt, iar în urma rezultatului autopsiei, familia acestuia a fost șocată. Medicii legiști au scos la iveală un detaliu total neașteptat.

Un turist britanic a murit pe o plajă din Egipt, iar în urma rezultatului autopsiei, familia acestuia a fost șocată. Medicii legiști au scos la iveală un detaliu total neașteptat.

Turistul, David Humbries, în vârstă de 62 de ani, a murit pe 18 septembrie în stațiunea egipteană Hurghada, de la țărmul Mării Roșii. După deces, trupul său a fost repatriat în Marea Britanie, unde medicii legiști au constatat la autopsie că turistului îi lipseau câteva organe, printre care și inima. Acestea ar fi fost furate.

La mai mult de o lună de la momentul acestei vești, autoritățile egiptene acuză mass-media din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord că prezintă informații „nefondate” și „știri eronate”.

Autoritățile de la Cairo au argumentat public că organele lipseau din corpul lui Humbries, deoarece acestea i-au fost prelevate în scop medical, adică pentru a fi extrase mostre de țesut în vederea stabilirii cauzei morții.

De cealaltă parte, autoritățile britanice consideră că David Humbries a murit cel mai probabil în urma unui stop cardiocirculator.

Ultimă oră! O nouă CATASTROFĂ NATURALĂ, pe cale să se întâmple! Ar putea fi prăpăd!... Planeta A ÎNGHEȚAT! Omenirea în în pragul unui RĂZBOI MONDIAL! SUA pregătesc MAREA LOVITURĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x