Antena Căutare

Peste 100 de studenti mexicani au fost arestati pentru ca nu vor sa studieze engleza si informatica

Peste 100 de studenti din Mexic au fost arestati in timpul protestelor fata de intentia autoritatilor de a-i obliga sa studieze limba engleza si informatica. Manifestatiile au devenit violente, iar 60 de persoane, printre care si forte de ordine, au fost ranite.

Fortele de ordine au luat cu asalt trei campusuri universitare din Mexic, unde mai multi studenti au organizat manifestatii de protest. Tinerii care studiaza pentru a deveni profesori sunt nemultumiti de faptul ca ar putea fi obligati sa urmeze cursuri de engleza si informatica. Ei considera ca acesta materii nu sunt prioritare pentru zonele rurale in care vor sa isi exercite profesia.

Conform AFP, protestele au devenit violente, iar politistii au folosit gaze lacrimogene si au tras cu gloante de cauciuc.

Studentii au inceput actiunile de protest in urma cu o saptamana si au incendiat mai multe masini si autobuze ale regiei locale de transport.

O jurnalista din Ucraina a fost rapita de rebelii sirieni... Britanicii cer dezincriminarea consumului moderat de cannabis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x