Antena Căutare

Postul public grec, ERT, va incepe sa retransmita

Grecii isi vor relua activitatea la televiziunea publica ERT, inainte de sfarsitul acestei luni. Anuntul a fost facut de ministrul adjunct al Culturii, Pantelis Kapsis, cel care se ocupa cu crearea unui nou post public

Kapsis a spus ca postul de televiziune va incepe sa emita in termen de doua saptamani, dar nu va putea functiona corect pana cand vechii angajati nu vor elibera sediul. Acestia il tin ocupat, inca de cand a fost inchis postul, pentru a transmite pe internet.

Ministrul adjunct al Culturii a dezvaluit ca au fost primite 8.000 de cereri de angajare pentru cele 2.000 de locuri de munca de care dispune noua entitate provizorie, pana la crearea noului post, NERT. Angajatii vor avea contracte pe perioada determinata, iar cei de la vechiul post au prioritate.

Se pare ca inchiderea ERT costa statul aproximativ 300 de mililoane de euro. In 10 iulie, cele trei canale care compuneau ERT au recuperat frecventa, dar transmiteau doar documentare si filme vechi.

Secretul longevitatii lui Putin: Inotul si leacurile babesti!... Marea Britanie a evacuat ambasada din Yemen, SUA au ridicat nivelul de alerta terorista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x