Antena Căutare

PREMIERA: Imagini inedite cu Eva Braun si Adolf Hitler

Daily Mail publica astazi imagini nevazute inca din albumele de fotografii ale Evei Braun. Adolf Hitler si Eva Braun s-au casatorit pe 29 aprilie 1945 si, la mai putin de 40 de ore, s-au sinucis impreuna.

Confiscate de armata americana in 1945, imaginile au fost furnizate presei de un colectionar. Eva Braun apare la plaja, singura sau impreuna cu familia si prietenii, ori alaturi de Adolf Hitler, in ipostaze nemaivazute pana acum.

Eva Braun a fost multa vreme partenera de viata a lui Hitler si, pentru scurta vreme, sotia lui. El a intalnit-o la Munchen, pe cand avea 17 ani si lucra ca ucenica si asistenta a fotografului personal al dictatorului, Heinrich Hoffmann.

VEZI galeria-foto din subsolul paginii!

La prabusirea celui de-al treilea Reich, Eva Braun s-a casatorit cu Hitler, in cadrul unei scurte ceremonii civile la care au fost martori Goebbels si Martin Bormann, si, dupa nici 40 de ore, s-au sinucis impreuna intr-o camera a buncarului.

Eva Anna Paula Braun a inceput relatia cu Hitler in 1931 si s-a mutat la resedinta acestuia din Berghof in 1936. In acea vreme figura pe lista de plata a agentiei foto a lui Heinrich Hofmann, unde l-a si intalnit pe Hitler, in 1929.

Hoffmann era fotograful oficial al partidului nazist. Braun isi primea cu placere prietenii la petreceri si-i placeau filme americane precum 'Pe aripile vantului'. Din cand in cand era vazuta facand plaja si inotand goala. Lui Hitler nu-i convenea, dar, in cea mai mare a timpului, lipsea de la Berghof.

Sora ei, Ilse (1908 - 1979) a avut o relatie cu un chirurg evreu, emigrand in 1938 in Statele Unite. Cealalta sora a Evei Braun, Gretl (1915-1987), s-a casatorit cu un ofiter SS in 1944. Eva Braun a avut o relatie stransa cu arhitectul Albert Sper, care a desenat un logo pentru ea.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Daily Mail

Forbes: Mexicanul Carlos Slim, cel mai bogat om din lume. Patriciu, pe locul 540!... VIDEO! Naveta Discovery a iesit la pensie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x