Antena Căutare

Presa britanica: Nicolas Sarkozy ar fi evitat sa dea mana cu David Cameron, dupa discutiile de noaptea trecuta de la Bruxelles

Cotidianele britanice Daily Mail si The Telegraph sustin ca presedintele francez Nicolas Sarkozy ar fi evitat sa dea mana cu premierul britanic David Cameron, la finalul discutiilor purtate noaptea trecuta intre liderii europeni adunati la Summit-ul UE de la Bruxelles.





"Am fi preferat un acord intre cele 27 de state care insa nu a fost posibil, avand in vedere pozitia de prietenilor nostri britanici", le-a declarat vineri dimineata presedintele francez reporterilor.

Astfel, Marea Britanie ramane singura tara dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Euroepene care isi mentine decizia de a nu semna noul pact, fiind in acest moment complet izolata pe plan european. Liderii Uniunii Europene au ajuns joi noaptea la un acord pentru consolidarea disciplinei fiscale, acesta urmand a fi semnat de majoritatea statelor membre.

Foto: dailymail.co.uk

Un bolnav mintal a injunghiat mortal doi oameni si a ranit alti noua pe o strada din Moscova... Angela Merkel: Am obtinut ce am dorit. Un pas decisiv catre o Europa stabila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x