Antena Căutare

Presa germana, despre tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase: Oare a fost regizata?

Presa internationala a acordat spatii largi cazului Nastase. Daca jurnalistii din Germania au incercat sa demonstreze ca tentativa de sinucidere a fost o inscenare, cei de la agentia Reuters au vorbit despre o victorie a justitiei romanesti. Iar corespondentii Agentiei France Press au remarcat faptul ca fostul premier a zambit in momentul in care a fost externat.

Cazul fostului prim-ministru roman, Adrian Nastase, care s-a impuscat in gat miercurea trecuta, a facut inconjurul lumii, in presa internationala.

Jurnalistii de la AFP au scris ca fostul prim-ministru "a arborat" un zambet, in momentul in care a fost externat din spital si transportat spre penitenciarul Rahova.

Reuters, in schimb, apreciaza ca verdictul primit de Nastase reprezinta un pas important pentru tara noastra, considerata una dintre cele mai corupte din Uniunea Europeana. Tot Reuters scrie ca Adrian Nastase este cel mai important politician roman condamnat pentru coruptie dupa caderea comunismului.

Totodata, presa germana a descris succint argumentele care sustin ipoteza potrivit careia Adrian Nastase ar fi incercat sa isi insceneze sinuciderea. Pentru ca impuscaturile nu s-au auzit, desi in fata resedintei lui erau foarte multi jurnalisti, dar si faptul ca hainele fostului premier nu erau patate cu sange atunci cand a fost dus la spital ii fac pe acestia sa se indoiasca de faptul ca Adrian Nastase s-ar fi impuscat.

VIDEO! Barack Obama a povestit prima lui intalnire romantica... Atac armat la o televiziune siriana. "Au fost executati jurnalisti si angajati"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x