Antena Căutare

Înfiorător! Primele imagini cu cele 5 fete MOARTE într-un mod misterios. Descoperirea care ȘOCHEAZĂ: „Tinerele erau...”

Oficialii polonezi au închis 13 escape room-uri din motive legate de lipsa de siguranţă, iar premierul Mateusz Morawiecki a cerut populaţiei să raporteze poliţiei şi pompierilor lacunele în ceea ce priveşte măsurile de siguranţă

Oficialii polonezi au închis 13 escape room-uri din motive legate de lipsa de siguranţă, iar premierul Mateusz Morawiecki a cerut populaţiei să raporteze poliţiei şi pompierilor lacunele în ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, după ce cinci adolescente au murit, vineri, într-un incendiu într-un astfel de loc de distracţie, relatează The Guardian.

În jocurile tip escape room, cei care joacă sunt încuiaţi într-o cameră sau într-o clădire şi trebuie să găsească indicii rezolvând puzzle-uri pentru a găsi cheia şi a ieşi de acolo. Considerate o provocare din punct de vedere intelectual, aceste jocuri sunt populare în rândul adolescenţilor din Polonia şi din alte ţări europene.

Leszek Suski, şeful pompierilor din Polonia, a declarat că escape room-ul amenajat într-o casă din oraşul Koszalin, unde cinci adolescente în vârstă de 15 ani au murit vineri, în timp ce sărbătoreau o zi de naştere, nu avea o cale de evacuare de urgenţă.

Identitățile și fotografiile a patru dintre fetele decedate au fost făcute publice: Karolina Barabas, Wiktoria Julia Pietras, Gosia Tymieniecka și Amelia Wieczorek au murit asfixiate într-un incendiu izbucnit la un escape room, într-un oraş din nordul ţării, relatează The Mirror.

Pompierii au găsit cadavrele fetelor după ce au stins un incendiu lângă camera încuiată. În urma autopsiilor s-a stabilit că adolescentele au murit pentru că au inhalat monoxid de carbon. Un tânăr angajat la escape room-ul respectiv a fost internat, el suferind arsuri.

4 dintre cele 5 tinere moarte erau colege de liceu și bune prietene. Sărbătoreau aniversarea uneia dintre ele într-un escape room, în oraşul Koszalin din nordul ţării.

Un tânăr de circa 25 de ani a fost internat cu arsuri grave la spital, era angajat al camerei de jocuri și ar fi încercat să le salveze pe tinere. Totul s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze, la sistemul de încălzire din clădire.

Un român de 15 ani a dat marea lovitură în Spania! Puștiul a făcut o adevărată avere peste noapte... Fetița româncă de 1 an și cinci luni răpită împreună cu mașina tatălui ei a fost găsită! Care este starea ei acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x