Antena Căutare

Prinţul Philippe, consortul reginei Elizabeth a II-a, spitalizat la Londra

Prinţul Philippe, consortul reginei Elizabeth a II-a, a fost spitalizat vineri, ca măsură de precauţie, din cauza unor probleme de sănătate persistente, a anunţat Buckingham Palace, relatează AFP.

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 98 de ani, a fost condus din Norfolk - unde familia regală petrece în mod tradiţional Crăciunul, la reşedinţa sa de la Sandringham - la Spitalul Edward al VII-lea de la Londra.

Philippe este ”tratat şi aflat sub observaţie, din cauza unor probleme de sănătate persistente”, precizează palatul într-un comunicat.

Această spitalizare este ”o măsură de precauţie, la sfatul medicului Alteţei Sale Regale”, se arată în comunicat.

Este vorba despre o spitalizare prevăzută, iar prinţul nu a fost trasportat cu ambulanţa, potrivit agenţiei britanice de presă Press Association (PA).

Regina Elizabeth a II-a a plecat cu trenul, vineri dimineaţa, de la Londra, pentru a petrece sărbătorile de la sfârşitului anului la Sandringham.

Sursa : news.ro

Acordul Brexitului al lui Johnson adoptat într-un prim vot în noul Parlament britanic... Clipe de panică într-un port din Mexic! Două nave de coazieră s-au ciocnit - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x