Antena Căutare

Răsturnare de situație! Marea Britanie poate să oprească oricând Brexitul. Cetățenii români sunt în pericol

Răsturnare de situație în cazul Brexitului! Avocatul General al Uniunii Europene declară că Marea Britanie poate să oprească în orice moment Brexitul. Ce decizie au luat britanicii:

Răsturnare de situație în cazul Brexitului! Avocatul General al Uniunii Europene declară că Marea Britanie poate să oprească în orice moment Brexitul. Ce se va întâmpla cu sutele de mii de români care lucrează acolo:

Potrivit unui raport elaborat de Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Avocatul General Campos Sanchez-Bordona a anunțat marți că Marea Britanie are dreptul de a retrage unilateral notificarea de retragere din Uniunea Europeană, în urma demarării articolului 50 care permite acest lucru.
Marea Britanie a anunțat, de asemenea că acțiunea articolului 50 poate fi anulată exclusiv prin acordul celor 27 de țări care își păstrează statul de membru UE.
Acordul dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană pe tema Brexit va fi supus aprobării Parlamentului de la Londra pe 11 decembrie, a anunţat premierul Theresa May săptămâna trecută, conform Mediafax.

În funcție de decizia care va fi luată cu privire la Brexit, soarta românilor va merge pe un făgaș normal sau dimpotrivă, sute de mii de români vor rămâne fără locuri de muncă.

Conform informațiilor transmise de BBC, persoanele cu naţionalitate română au devenit a doua cea mai comună populaţie non-britanică din Marea Britanie.

În cazul în care angajatorii englezi vor permite ca cetățenii români să lucreze în continuare, cu siguranță acest lucru va fi posibil cu niște clauze dezavantajoase pentru angajații cu cetățenie română.

Descoperire SENZAȚIONALĂ în „casa” lui Iisus înainte de Crăciun: „E ceva nemaivăzut!”... „Nu sunt doriți aici și vor simți asta”. Danemarca a luat o decizie radicală în privința imigranților! Îi va izola pe o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x