Antena Căutare

Razboiul ruso-ucrainian reincepe: Gazprom a trimis o factura de sapte miliarde de dolari Ucrainei

Gazprom a trimis o factura de sapte miliarde de dolari Ucrainei, pentru gazele contractate, dar neconsumate, in 2012. Ucraina a platit pentru aproape 25 de miliarde de metri cubi de gaze consumate anul trecut.

Noua factura ar putea reaprinde conflictul ruso-ucrainean, izbucnit in urma semnarii unui contract intre cele doua tari in 2009. Potrivit acestuia, Ucraina trebuie sa plateasca minimum 33 de miliarde de metri cubi de gaze anual.

Autoritatile de la Kiev sustin ca acest contract este nedrept si au cerut reducerea pretului gazelor naturale, dar si micsorarea volumului importurilor.

Contractul pagubos pentru ucrainieni a fost semnat de Iulia Timosenko, care ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea de sapte ani pentru depasirea atributiilor in incheierea acestuia.

Narghileaua, interzisa in locurile publice din Turcia... 50 de excursionisti, salvati din mijlocul unei viituri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x