Antena Căutare

"Razbunare pentru seicul Osama bin Laden", campanie de 100 de atentate al-Qaida

Organizatia terorista al-Qaida a anuntat la jumatatea lunii august ca lanseaza o campanie de 100 de atentate in intreaga tara, pentru a razbuna uciderea fostului lider Osama bin Laden, conform AFP.

"Aceste atentate includ raiduri, operatiuni - martir, bombe pe sosele, atacuri cu pistoale cu amortizor si ambuscade, in toate orasele, zonele rurale si provinciile", se mai arata in comunicat.

In zonele sudice si vestice ale Irakului au fost impartite afise care cer locuitorilor sa se alature Statului Islamic din Irak si sa lupte impotriva armatei americane.

Un roman din Italia si-a inchis fetita de trei ani in masina, pentru a sta pe Facebook

Un roman stabilit in orasul italian Pozzallo si-a lasat fetita de 3 ani inchisa in masina timp de aproape o ora, sa-si verifice contul de Facebook.

Barbatul in varsta de 40 de ani a intrat intr-un internet cafe si n-a mai iesit de acolo. Intre timp, fetita lui ramasese in masina lasata in soare, intr-o parcare din apropiere.

Un trecator a vazut-o pe fetita plangand in masina si a anuntat autoritatile italiene. Politistii l-au gasit pe roman tot in fata monitorului.

In prezent, barbatul se afla in arest si urmeaza sa fie interogat. El risca sa fie condamnat pentru abandon de minori.



Foto: flashnewstoday.com

Festivalul Berii din Belgrad: Cel putin 10 persoane injunghiate de un agresor neidentificat... Italia in stare de soc! Patru romani s-au filmat in timp ce au violat si torturat o bulgaroaica la Roma. Femeia fusese r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x