Antena Căutare

"Regele Heroinei" din Mexic a fost arestat

Lupta autoritatilor mexicane impotriva traficantilor de droguri incepe sa dea rezultate spectaculoase: sefii Politiei din Mexic au anuntat astazi ca au reusit sa puna mana pe Jose Antonio Medina, supranumit "Don Pepe" sau "King of Heroin", unul din capii mari ai cartelelor mexicane care se ocupa de traficul de droguri in Mexic si in SUA.

Medina, in varsta de 36 de ani, este raspunzator pentru infuzie de droguri in valoare de zeci de milioane de dolari pe pietele din Mexic si din Statele Unite. Se estimeaza ca in fiecare saptamana cartelul condus de acesta furniza peste 200 kilograme de heroina pentru cele doua piete amintite.

SUA au salutat arestarea, americanii asigurand un sprijin important in timp autoritatilor mexicane in lupta acestora. In ultimii 10 ani, odata cu scaderea pietei de droguri din Columbia, Mexicul a capatat puterea in aceasta lume, iar traficantii mexicani s-au inmultit exponential.

Doar in 2009, autoritatile americane au confiscat peste doua milioane de tone de narcotice la granita cu Mexicul.

In ultimii 3 ani, peste 19.000 de persoane si-au pierdut viata in Mexic in confruntarile dintre autoritati si traficanti.

Pe bani: The Times si Sunday Times vor fi accesibile pe internet doar contra cost... Chávez extinde vacanta de Paste pentru a face economie de electricitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x