Antena Căutare

Restricții vestimentare pe una dintre cele mai frumoase insule din lume! O femeie a fost arestată și amendată pentru costumul de baie!

O turistă din Taiwan a fost arestată și amendată pentru faptul că a purtat un costum de baie considerat indecent pe o plajă din Borocay, una dintre cele mai cunoscute plaje din lume.

O turistă din Taiwan a fost arestată și amendată pentru faptul că a purtat un costum de baie considerat indecent pe o plajă din Borocay, una dintre cele mai cunoscute plaje din lume.

Femeia a stârnit controverse în momentul în care a făcut plajă într-un costum de baie cu șnururi. Aceasta se afla în vacanță împreună cu iubitul său, iar personalul hotelului în care erau cazați a avertizat-o pe aceasta în legătura cu costumul de baie.

„Conducerea hotelului le-a spus să nu iasă îmbrăcați așa, dar ei au susținut că este o formă de artă”, a declarat un oficial filipinez.

În prima zi în care a iesit îmbrăcată în costu de baie, autoritățile i-au atras atenția și i-au explicat faptul că nu are voie să poarte costum de baie de acest gen. Însă, femeie a ieșit a doua zi purtând un alt costum de baie și a fost arestată și amendată pentru ținuta sa „erotică”.

Șeful poliției municipale a explicat faptul că obiceiurile fiecărei persoane pot fi diferite, însă atunci când ajung în Boracay „trebuie să respecte cultura și tradiția noastră”.

Insula Boracay este situată în zona centrală a Filipinelor și este una dintre cele mai frumoase insule din lume, iar plaja este inclusă, de multe ori, în topul celor mai frumoase destinații turistice.

O ieşire din UE la 31 octombrie este ”prioritatea” Guvernului, anunţă Boris Johnson în Parlament prin vocea reginei Eliz... Spania emite un nou mandat european şi internaţional de arestare pe numele lui Puigdemont; Sanchez îndeamnă la ”dialog”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x