Antena Căutare

Retea de traficanti de bebelusi compusa din preoti si calugarite, descoperita in Spania

O retea de traficanti de bebelusi a fost descoperita de politistii spanioli. Vorbim despre preoti si calugarite care rapeau copii, iar mai apoi ii vindeau pe sume importante de bani. Reteaua a functionat in voie zeci de ani. Multe mame se intreaba acum daca, intr-adevar, bebelusul le-a murit la nastere sau le-a fost rapit si vandut unei alte familii.



Femeia a fost atat de socata de cele intamplate incat nu a mai nascut niciodata la spital. A preferat sa isi aduca pe lume copiii acasa. Alte familii isi cauta fratii sau surorile.

In Spania, si din anii '50, sub dictatura lui Franco, pana in anii '90, cand democratia era bine instaurata, s-a creat o retea mafiota de cumparare si vanzare de copii. Se luau nou nascuti de la mame si apoi se vindeau pe diferite sume. Sute de spanioli au aflat ca fac parte din generatia copiilor furati in vremea dictaturii lui Franco. Au fost socati sa descopere dupa zeci de ani ca cei care i-au crescut nu sunt adevaratii lor parinti.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Romanul implicat in uciderea fiului liderului Ciadului, condamnat la 13 ani de inchisoare... MAE: Romania a recunoscut Republica Sudanului de Sud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x