Antena Căutare

Sarkozy, catre Obama: "Nu il mai suport pe Netanyahu. Este un mincinos"

Gafa de proportii la summitul G20, care i-a reunit saptamana trecuta la Cannes pe cei mai importanti lideri mondiali. Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, i-ar fi spus omologului sau american Barack Obama ca nu il mai "suporta" pe premierul israelian Benjamin Netanyahu si crede ca acesta "este un mincinos”. Cei doi presedinti se aflau intr-o camera privata, insa microfoanele lor au fost lasate deschise in mod accidental.



"Nu il mai suport. Este un mincinos",

"Tu te-ai saturat de el, dar eu trebuie sa tratez cu el in fiecare zi!"

Aceste remarci ar fi trebuit sa fie confidentiale, insa microfoanele celor doi lider au fost lasate deschise in mod accidental. Problema de comunicare a ramas neobservata cateva minute, iar discutia celor doi lideri, care a deviat rapid catre alte subiecte, a putut fi ascultata de cativa jurnalisti, care inca aveau in posesia lor castile oferite de presedintia franceza pentru traducerile simultane din timpul conferintei de presa.

Reporterii prezenti la eveniment ar fi convenit sa nu publice aceste comentarii din cauza naturii lor sensibile, ceea ce explica lipsa acestui subiect din presa.

foto: EPA/ Intact Images

Italia: Umberto Bossi, principalul aliat al lui Silvio Berlusconi, cere demisia premierului... Cutremur de 6,9 grade in Japonia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x