Antena Căutare

S-au grăbit să o îngroape, deși era încă în viață! O femeie din Republica Moldova a fost declarată moartă de rude, care au pus-o în sicriu

Caz cutremurător într-o localitate din Moldova, după ce o femeie a fost declarată moartă de către rude, deși aceasta se afla încă în viață. 

Caz cutremurător într-o localitate din Republica Moldova, după ce o femeie a fost declarată moartă de către rude, deși aceasta se afla încă în viață.

În urmă cu o săptămână, femeia, care era din Criuleni, Republica Moldova, a fost internată la spital în comă alcoolică, iar medicii au conectat-o la aparate, atunci când starea ei de sănătate s-a agravat. Potrivit medicilor, ea suferea de mai multe patologii cronice, printre care şi anorexie, scrie publika.md.

Vâzând starea în care se află, rudele femeii s-au grăbit să o înmormânteze, deși era încă în viață. Potrivit sursei citate, oamenii i-au săpat groapă, au cumpărat pomeni şi au venit la spital cu sicriu şi cruce. Dintr-o înregistrare a convorbiriilor dintre familia pacientei şi medici reiese că rudele le-au cerut doctorilor să oprească tratamentul, pentru că ar dori să o îngroape cât mai curând.

În cele din urmă, femeia a murit la spital.

Abia acum încep să apară efectele! Ce s-a întâmplat la câteva zile de la dezastrul natural a suprins toată America!... Harta Europei care ÎNGROZEȘTE România! Cum ar putea arăta BĂTRÂNUL CONTINENT în viitor!...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x