Antena Căutare

Scandalul News of The World: Fostul redactor-sef al tabloidului, retinut

Fost director de comunicare al premierului britanic David Cameron, Andy Coulson, a fost retinut vineri, in cadrul anchetei asupra interceptarilor telefonice ilegale practicate de publicatia News of the World, informeaza AFP. Coulson a detinut functia de redactor-sef al tabloidului.

Potrivit unui comunicat al Scotland Yard, Andy Coulson, in varsta de 43 de ani, este banuit de "participare la ascultari telefonice ilegale" si coruptie. El s-a prezentat vineri dimineata la un comisariat din sudul Londrei si a fost ulterior plasat in detentie.

Coulson a fost numit director de comunicare al lui Cameron in 2010, insa a fost nevoit sa demisioneze din functie in ianuarie, dupa un prim val de dezvaluiri privind interceptarea ilegala a convorbirilor unor personalitati in anii 2000.

Premierul David Cameron este nevoit acum sa dea explicatii Opozitiei care il acuza pentru legaturile cu fostul redactor-sef si numirea acestuia in echipa sa. "Decizia de a-l numi a fost a mea si numai a mea si imi asum intreaga responsabilitate", a declarat Cameron vineri.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Decizie CEDO: Fara minarete, in Elvetia... Si noul director al FMI are probleme cu Justitia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x