Antena Căutare

Schimbări dure în noul Cod Rutier din Italia. Mii de români plecați la muncă în Italia vor rămâne fără mașini

Vești extrem de proaste pentru mii de români care trăiesc în Italia. Conform noilor modificări ale Codului Rutier italian, românii ar putea rămâne fără mașinile înmatriculate în România.

Lovitură devastatoare pentru românii din Italia! Noile modificări din Codul Rutier lasă mii români fără mașini! Care este singura soluție:

Vești extrem de proaste pentru mii de români care trăiesc în Italia. Conform noilor modificări ale Codului Rutier italian, românii ar putea rămâne fără mașinile înmatriculate în România.

Astfel, noul Cod Rutier din Italia intrat în vigoare pe 4 decembrie, conține prevederi potrivit cărora, românii care au orezidență mai mare de 60 de zile în Italia, nu mai au dreptul să conducă mașini înmatriculate în România.
Dacă aceste prevederi nu vor fi respectate, românii cu mașini înmatriculate în România vor primi amenzi usturătoare cu valoare curprinsă între 700 și 2800 de euro.
În urma amenzii într-o limită de timp de 180 e zile, românii sunt nevoiți să își înmatriculeze mașina în Italia. În caz contrar, Autoritatea Rutieră italiană (Ufficio Motorizzazione Civile) are dreptul să confiște mașina.
Nu același lucru se întâmplă cu mașinile înmatriculate pe firme, luate în leasing sau închiriate de o societate străină. Acestea din urmă, au drept de circulație în Italia, fără limită.
În urma schimbării Codului Rutier care pune în dificultate un număr mare de români aflați la muncă pe termen nedeterminat în Italia, Ministru Român de Externe a acționat încercând să evite discriminarea românilor pe teritriul Italiei.
Mii de români protestează
În urma modificării Codului Rutier, ambasada României la Roma a postat un mesaj de dezacord privind discriminarea românilor. Mii de români au empatizat cu această nedreptate, scriind sute de mesaje de dezamăgire și revoltă.
Oamenii susțin că poliția îi așteaptă la ieșirea din țară pentru a-i amenda.

Incredbil! Locul în care primești O CASĂ dacă te muți cu familia. Totul este gratis!... Nămeți de jumătate de metru, școli închise și viscol! Ninsorile au paralizat sud-estul Statelor Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x