Antena Căutare

Video. Și-a înjunghiat iubitul apoi l-a strâns în brațe și i-a cerut iertare: "Îmi pare rău! Te rog să nu mori"

Sonia are 22 de ani, și-a înjughiat iubitul în plină stradă, iar imaginile cu ea plină de sânge, în care îl strânge în brațe și îi cere iertare, au devenit virale pe internet. Femeia i-a strigat minute în șir "iartă-mă, iartă-ma, te rog să nu mori"!

Sonia are 22 de ani, și-a înjughiat iubitul în plină stradă, iar imaginile cu ea plină de sânge, în care îl strânge în brațe și îi cere iertare, au devenit virale pe internet. Femeia i-a strigat minute în șir "iartă-mă, iartă-ma, te rog să nu mori"!

Scena desprinsă parcă dintr-un scenariu de film a avut loc în Mexic. Fata, pe numele ei Sonia Amairani, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe cel care îi era iubit. Bărbatul de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

După ce a realizat ce a făcut, tânăra l-a cuprins în brațe și, înconjurată de oameni care o filmat, a încercat cu disperare să spună că a încercat să-l omoare pentru că ar fi lovit-o.

„El m-a lovit. A vrut să mă omoare. Zi-le adevărul”, a strigat tânăra lângă iubitul plin de sânge. „Nu ți-aș face niciodată asta, iartă-mă, dar nu ai idee ce mi-ai făcut tu mie”, a mai spus ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii au reușit să-i salveze viața. Femeia urmează să fie cercetată pentru tentativă de omor.

Nici ție nu ți-a mers contul? De ce a picat Facebook în toată lumea miercuri seara... Copil de trei ani, la un pas de moarte după ce mama l-a scăpat din vedere! Vântul violent l-a împins în Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x