Antena Căutare

SOLUȚIA pentru creșterea numărului donatorilor de organe, găsită de Marea Britanie! Legea care va salva cu 700 de vieţi mai mult în fiecare an

Marea Britanie intenţionează să crească numărul donatorilor de organe prin modificarea regulilor referitoare la consimţământ. Legislaţia va fi dezbătută în Parlament în acest an, iar sistemul ar putea intra în vigoare în primăvara anului 2020.

Marea Britanie intenţionează să crească numărul donatorilor de organe prin modificarea regulilor referitoare la consimţământ, astfel încât persoanele care nu sunt de acord cu transplanturile trebuie să opteze în acest sens. Legislaţia va fi dezbătută în Parlament în acest an, iar sistemul ar putea intra în vigoare în primăvara anului 2020.

”Considerăm că prin aceste schimbări putem salva cu până la 700 mai multe vieţi în fiecare an”, a afirmat Jackie Doyle-Price, subsecretar de stat pentru Sănătate Mentală şi Inegalităţi, într-un comunicat.

Vor exista excepţii de la acest nou sistem de consimţământ, pentru tinerii de sub 18 ani, persoanele care nu au capacitatea de a înţelege schimbările şi persoanele care nu au locuit în Anglia timp de cel puţin 12 luni înainte de deces.

În Ţara Galilor, este în vigoare un sistem al consimţământului subînţeles, iar Scoţia a publicat la rândul ei un plan pentru un sistem de optare explicită împotriva donării organelor.

Aproximativ 6.000 de persoane din Marea Britanie sunt pe lista de aşteptare pentru transplant şi peste 400 au murit anul trecut în aşteptarea unui transplant, potrivit serviciului de sănptate publică.

„Am devenit MOARTEA, distrugătorul de lumi!”. Declarațiile lui Robert Oppenheimer, considerat „părintele bombei atomice”... "Cutremurele vor aduce sfârșitul lumii!" 91 de morți în Indonezia. Imagini infiorătoare, imediat după seism...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x